Tämäki tyttö selviytyny lähestulkoon ehjänä leiriltä kotiin, sunnuntaista perjantaihin olin siis Loimaa-Pöytyän suurleirillä, joka oli mahtava, kiitos mahtavan joukkueen ja muutenki ♥ Vaikka sijotus ei ollukkaan mikään paras (31 joukkuetta, me oltii sijalla 29.. joo-o) nii on jo nyt ikävä sinne >: 

Mutta tosiaan, Hennan kanssa valvottiin lauantai-sunnuntai yö ja sunnuntaina ennen kaheksaa oli lähtö tienvarteen mistä linja-auto poimi mut ja kaisan ja äitin kyytiin, ja sielä autossa istuki jo eetu, jonka kans puheltii enemmän ja vähemmän mukavia hetken aikaa.. :D
Matka meni tosi nopeesti, nukkua ei kyllä pystyny ku takapenkillä oli semmonen meno että huhhuh.. Itsekkin siis istuin sielä nauramassa ja ottamassa kuvia :D 

 
Että niin..

Päästiin me perillekki, oltiin Loimaalla oikeella koululla joskus ennen neljää, raahattiin kamppeet sinne ja levitettiin ne sinne luokkaan. Onneks meillä se majotus oli siellä pääkoululla missä oli kanslia & ruokailu. Sillon sunnuntaina ei pelejä vielä ollu, mentiin vaan siihen läheiselle pesisstadionille kattomaan avajaisia, joista meni kyllä aika paljo ohi, ku olin niin väsyny että nuokuin vaan hennan olkapäätä vasten ja valittelin kuumuutta.


ennen avajaisia


Avajaisissa ois pitäny jotain tanssia, osa joukkueesta meni, toisinku me muutamat jotka jäi istumaan.
  Avajaisten jälkeen vielä porukkaa lähti lyömään, ite en moiseen jaksanu ryhtyä mutta menin mukaan ottamaan kuvia ja varmistamaan että ne muistaa lähtee ajoissa sisälle..:--D


 

Maanantaina piti sit herätä jo ihan älyttömän aikasin, ku joskus kaheksan jälkeen alko peli (vai oliko se toimitsijavuoro, en muista). Kentälle päästiin ja vastassa oli Porin pesäkarhut -98, ja siinä pelissä oli vire kohallaan ja peli päättykin 9-16 Pesä-Kiilojen hyväksi.

Nyt pyydän tässä vaiheessa anteeksi tekstin vähyyttä, yksinkertasesti en vaan jaksa kirjottaa mitenkään pitkästi ! :D Mutta niin. Maanantaina sitte muut pelit hävittiin, että hupsista.. Mutta ei se mitään, ku meno oli kohillaan !

Tiistaina piti TAAS herätä aikasin, kun joskus kaheksalta piti lähtee kentälle, se oli peli tai toimitsijavuoro, en muista kumpi. Sillon tiistaina taijettiin pelata Ylivieskan kuulaa vastaan, ja peli päätty tasa-peliin.. Omalla kohalla kävi paskasti & meinasin oksentaa takakentälle ku kopparina pelasin, oli ihan hemmetin huono olo. Se meni onneks lopulta sit ohi, ja leiriviikko jatku kivasti.
Tiistaina saatiin myös joku maailman fiksuin idea: LEIKATAAN HIUKSIA ! itellähän oli ohennussakset mukana, invavessaan matkamme vei..


Parturina toimi siis Netta.. Pelotti vähä että mitäköhän tostaki tulee.


ILMEET KOHILLAAN.
 


Päädyttiin sitte netanki hiuksia leikkaamaan.. ja myös Roosan. Hupsista?

Ainiija ilmotusasiaa myös tässä vaiheessa: oikeesti mulla ei oo hajuakaan miltä päiviltä nää kuvat on, että sori sekoilut.. :D

Keskiviikkona TAAS VAIHTEEKSI taidettiin herätä aikasin, niinku oikeestaan joka päivä tolla viikolla. Sinä päivänä ei ollu ku yks peli + toimitsijavuoro, mikä oli vaan hyvä, koska illalla oli tiedossa bileet: SIIS LEIRIDISCO. Sieltä ei harmi vaa kuvia oo, oli sen verran kova meno.. Heti alussa tiputin kännykkäni lattialle + akku lähti ja takakuori meni vähä rikki (ei paljoo, muutama palanen irtos) ENKÄ MUISTANU ENÄÄ PIN-KOODIA :DD Henna oli mulle sillee "rauhotu nyt, muistele sitä, rauhotu" mutta emmä pystyny rauhottumaan, riehuin ja huusin ja pompin ihan täysillä (puhelin lukittautu täysin, piti PUK-koodi hankkia seuraavana päivänä, hups?) ja se oli ehkä koko leirin eniten lihaksia rasittava kokemus, ääni oli käheenä ja huhhuh kaikenlaista.. Tulihan nuo hitaatki tanssittua, mutta kävi selväks että täysin kusipäisen ihmisen kanssa.. Ei näin enää ikinä. (paitsi ensi vuonna seinäjoella ja..) Kokonaisuudessaan ilta oli kuitenkin melko mahtava, ja tekis mieli päästä takas sinne.. IKÄVÄ.

Kaks elluu, toinen vaan joku ihanin..♥

Joo-o, tungen sitte IHAN LOPPUUN joitain randomikuvia ja kirjotan joihinki kuvatekstejä, OK? En jaksa nyt alkaa miettimään että millon mikin kuvan on otettu ja sillee.. :---D 

Torstaina oli leirin Itä-Länsi, ja meijän joukkueesta siinä pelas Kaisa. Se ei todellakaan ollu mikään yllätys, vaikka meijän joukkueessa onki monia hyviä pelaajia, nii kaisa on parhaimmistoo, pelaa meillä kakkospolttajana ja numerolla kolme, ainaki yleensä ! :D 
 Ensin oli siis tyttöjen pelisarjan Itä-Länsi, sen jälkeen jaettiin tsemppipelaajien palkinnot. Me oltiin hennan kans ihan varmoja, että kaisa saa sen, mutta siinäku niitä kuulutettiin, kuuluki ihan toinen nimi.. NIMITTÄIN ELINA LAURILA. Omaa ilmettäni varmaan kuvas lähinnä :o, koska en todellakaan oottanu että ite saisin sen palkinnon. Sain siis semmosen Tupla-repun, jossa oli karkkia & purkkaa.. (: mässytimässyn vaa !


minä & muita tyttötsemppareita


KAISAA.

Ton tyttöjen itä-lännen jälkeen minä ja henna lähettiin vähä kattelemaan loimaan keskustaa.. JA HAUSKAA OLI :---D mitäs muutakaan voi oottaa ku molemmat sopivasti vähä väsyneitä ja kaikki naurattaa.. joo-o.
  Eka käytiin Hesburgerissa syömässä, sen jälkeen lähettiin vaa käveleskelemään ympäriinsä. Nähtiin poikien valmentaja ja meijän oma valmentaja baarissaki, repeiltiin niille :D Mentiin yhteen leikkipuistoon, siitä ajeli ohi poikia joita sit moikkasin, randomit <3 Myöhemmin päädyttiin juttelemaanki niille, ja sit sanoin sille toiselle et "Kivat nopat" ja joo.. Ei kai siinä, ois ollu kiva tutustua niihinki paremmin >:


"Varo katolta putoavaa lunta ja jäätä"..?


Toi oli jännä vekotin, se pyöri.

Semmossii. Torstaina puhuttiin pitkälle yöhön hennan kans (no paskat, nukahin varmaa enne kahtatoista?) ja hauskaa oli..::DD Tuli yhelle pyhäjärvisellekki tekstattua, hupsista.. o_o Mutta joo. Tungen tähän nyt kuvia, sen jälkeen selitän loppumatkasta + lisään ne matkat mitkä otin paluumatkalla, selvä homma?


huhhuh..


JOKU VOIS KERTOO, ETTÄ MITÄ HELVETTIÄ TÄSSÄ TAPAHTUU?


viimenen peli, itellä käsi nii paskana että olin sitte toinen pelinjohtaja.


vähä palaveria.


salajutut.


osuin palloonki.


Leirin aikana kolme kunnaria, jeee.


mielisairaalan vessassa on mielisairasta paskaa.


mulla aina vähä menopäällä.

Tässä kohtaa mietin että mitä helvettiä, oon kaks tuntia tehny tätäki postausta. Ja kuvia ois vielä vaikka miten paljo, mutta entä jos kirjoittaisinki nyt siitä kotimatkasta ja jättäisin loput kuvat koneelle ja tekisin joskus muistopostauksen.. Hmm. 

Okei, huomenna (oikeestaan tänään..) pitäis herätä 06.45, eli nyt alan kirjottamaan kotimatkasta, LAITAN JOSKUS LOPUTKI KUVAT JULKISUUTEEN, nyt tulee vaan matkakuvia.. joo.

Eli siis lähettiin Loimaalta joskus öö oisko ollu viiden jälkeen, linkassa aloin ite heti nukkumaan ja sit ku heräsin nii eipä ollu mikään paras fiilis, tuli tyynyynki itkettyä ja sillee.. Eli siis alkumatkasta nukuin paljo, olin vaa nii väsyny. 
 Ekan kerran pysähyttiin Jämsässä, mihin varmaan hukkasin lompakkoni.. Se vähä vituttaa, ku se oli uus, helsingsitä ostettu ja siel oli jotai päälle 15e rahaa, miettikää nyt miten monta tuplaaki oisin sillä rahalla saanu.. >: Taisin nukkua taas jonku aikaa, sen jälkeen menin hennan viereen istumaan, ja siitä seuras naurua ja kaikenlaista.. Ellu tuli istumaan syliin ja otettiin jotain maailman hienoimpia kuvia, saatte nauttia niistä postauksen loppupuolella.
  Toisen kerran pysähyttiin Viitasaarella, josta meijän valmentaja osti koko joukkueelle jäätelöt, koska me voitettiin viimenen peli. Ja koska mulla oli tietenki nälkä, äiti osti mulle paninin, ja sitä ootellessa sain nauraa.. Pojat meni pelaamaan pelikonetta + sit meijän mukana ollu haapajärvinen tuomaripoika meni pelaamaan, nii sen pöytään mihin se oli jättäny redbullin ja jonku lehen, istu semmonen vanha mies joka alko selailemaan sitä lehtee, ja ku se poika tuli pelaamasta nii se vaa ottaa sen lehen siltä papalta ja lähtee pois.. Meinasin vähä naurahtaa asialle :D
  Päästiin jatkamaan Viitasaarelta matkaa, en jaksanu syyä sitä mun jäätelöö sen paninin jälkeen nii sit Ellu söi sen :----)♥ Se istu siinä mun sylissä ja mussutti sitä. 
  Pysähyttiin vielä Pyhäjärven ABC:llä, ku meillä oli siis pyhäjärvisiä vahvistuksena leirillä, Ellu, Sallis ja Juuli. Ne jäi sinne ja mulla on ikävä, eniten ellua ja sallista >: ♥ 
  Haapajärvellekki sit lopulta päästiin, ja ite menin nukkumaan melkeimpä samantien, nukuin suunnilleen kakstoista tuntia.. :--D Mutta nyt niitä kuvia ja sit vielä loppusanat tähän postaukseen !


Viitasaari.


Netta, Ellu ja Allu ♥


Sallis ♥


Henppa♥


Ellu x2 ;)♥


MUTTA ONNEKS MUA JA KAISAA EI VÄSYTTÄNY LOPPUMATKASTA YHTÄÄN.

Semmonen reissu mulla :p Kuvia ois vielä vaikka miten paljo, mutta ei kärsivällisyys riitä niitten laittamiseen ja muutenki.. >: Leiri oli siis tosi mahtava, jos ei oteta huomioon muutamaa vitutusangstia ja sitä että käsi meni paskaks (se on nytki kipee..), ikävä on ja yyhh >: Mutta joo.

Mulla on siis herätys 06.45, pakkaan ja lähen jyväskylään isälle, siellä on myös Nuorisoleiri eli käyn varmaan pelejä kattomassa ja ehkä nään tuttujaki ;) SAA KERTOO JOS ON SIELÄ. 

Ja maanantaina meen veljen kans melkovarmasti kattomaan Harry Potter ja Kuoleman varjelukset part. 2 3D-elokuvana, käykö kateeks? :) 

Mutta tää pesistyttö lähtee nukkumaan, ottakkee yhteyttä ja laitelkaa postausehotuksia !

♥:llä ellu.

PS. KUKA ARVAA ETTÄ MISTÄ BIISISTÄ TÄN POSTAUKSEN OTSIKKO? tietäjälle ehkä luvassa palkinto.. vinkvink ;)