Hellou ihmiset! Tää tyttö ei oo unohtanu blogiaan, eiei, monta kertaa oon jo ollu kirjottamassa mutta ei vaan oo saanu sanoja naputeltua. Nyt tulevaisuudessa postaaminen voi jäädä tosi harvaanki, koska koulu alkaa ens viikolla, ja ihan tosi, ootan jo sen alkua. Näkee taas kaikkia ihanuuksia (ja vähemmän ihanuuksia..) useemmin ja kaikkee ♥ Oon ostanu uusia vaatteita ja uuen repun.. Se vaan että pitäis ostaa kaikenlaista pikkusälää, joka syksy sama juttu, kerään hirveesti kaikkee ja sitte hävettää ku kukaa muu ei oo nii innoissaan ):

Kaks viikkoo sitte, itseasiassa sekin oli torstai, oli peli ylivieskan kuula 1 vastaan, joka me sitte voitettiin (mutta ei mun sitä pitäny hehkuttaa tai mitään.. NO PAH, mä löin sillonki kunnarin ;;)) ja pelin jälkeen mun suunta kulkeutu kohti tamperetta veljeni entisen tyttöystävän & sen kaverin kanssa. Matka oli ihan mahtava, oikeesti oli yks parhaimmista reissun tapahtumista :--D Tampereellekkin päästiin ihan ehjinä joskus kolmen-neljän aikoihin aamulla, en enää muista. 

Sit perjantaina ei oikeestaan tehty mitään, oltiin nii väsyneitä & Janna lähti sit illalla vähä viihteelle.. :D Samaten Jannan äiti & sen miesystävä, jäin kahestaan Janitan, Jannan pikkusiskon kans joka on samanikänen ku minä. Meki sit lähettiin vähä kiertelemään.. Kaupunkia. Päädyttiin käymään koskenrannassa ja sillee, kyllä me jo neljältä oltiin takas Janitan ja niitte kotona ::D Saatiin vähä kuulla huutoo mutta kyllä me meijän selitystaidoilla selvittiin.

Lauantaina käytiin Jannan kans Edenissä Nokialla, oli aivan mahtava paikka ! Sinne haluan kyllä uuestaanki. Aika meni tosi nopeesti uidessa ja vesiliukumäkiä laskiessa.. :D Söin myös lauantaina elämäni ensimmäistä kertaa kiinalaista ruokaa, oli hyvää :p Suosittelen ! :--D Lauantaina lähettiin yöksi/illaksi kuskiksi yhelle jätkälle joka oli ehkä vähä ihastunu jannaan, mutta ois tarjonnu kuulemma mulle baarissa siiderin jos oisin vähä vanhempi.. Ei kyllä ollu mikään hyvännäkönen jätkä että joo.. Ei kiitos :D

Sunnuntaina ei taijettu taaskaan tehä paljo mitään, käytiin vähä ajelemassa ja sillee. Maanantaistakaan mulla ei oo hajua, muutaku että se tais olla se päivä ku käytiin skootterilla kaupungilla näkemässä jannan kavereita, oli iha jepa ;) Tiistaina käytiin sit shoppailemassa (kirpputoreilla<3), löysin kahet farkut & repun sitte lopulta (: Tiistaina menin sitte Paavolle, oli melko hilpeetä.

Keskiviikkona nukuttiin johonki kolmeen asti <3 Eipä paljo mitää keretty tehä, ja sit torstaina lähettiinki takas tänne pohjan-maalle jonku paavon tutun kyyillä (:

Perjantaina oli sit parturi, hiukset vähä tasottu & löysi uutta väriä, vaaleeta ja sit mustaa tohon alle. Sen jälkeen mentiin hennan kans kirppikselle, josta tarttu mukaan kolme paitaa & sit semmosia korsite-esineitä.. ::D Joo-o. 

Lauantaina oli äitin siskon häät, oltiin Raudaskylällä lauantaista-sunnuntaihin. 


Toi ois saattanu olla mun ikioma prinssi, mutta en uskaltanu pussata sitä.. =(


Tiedän, että veljeni sisko on ihana. Veljeni taasen on.. veli.

Maanantaina kävin sitte Hennan kans Pyhäsalmessa, ja se oli kyllä mahtireissu, vaikka hävettääki vähä.. :--D Mutta eipä se mitään. 

Keskiviikkona, eilen siis, käytiin Sotkamossa pelaamassa. Hävittiin 0-2, mutta melko tiukasti meni jaksot sillee.. :DD Eka jakso 18-8 ja toinen 6-5. Päästiin sit Kajaanin shoppailemaanki, ku e-tytöillä oli sielä peli ja me oltiin samalla linkalla. Meinas tulla jo tylsääki sielä, mutta onneks oli parasta seuraa ♥ Matka takas haapajärvelle oli aika pro, mun ja kaisan ja hennan jutut <3 "Huuhkaja voi viedä lapsen" < minä ja kaisa naurettiin vedet silmissä ja henna on ihan järkyttyny, joo-o.. Meistä ei taida tulla hyviä vanhempia, vai mitä mieltä ootte? :D


valaistus.


Laumaeläimiä kaikki.


PULLAA POIKA, PULLAA.

Semmosta. En jaksa ees ajatella enempää kirjottamista, kuulin sen verran paskaa uutista että joo.. Onhan se kiva kuulla että se mistä eilen olit iha kikseissä, oliki vaa iha vitu paskaa läppää, tiiätte varmaan miltä se tuntuu? että heihei, taijanki tästä lähtee itkemään loppuillaksi..

semmosia fiiliksiä, saa ihan vapaasti heittää kommenttia.

♥:llä Ellu.