Morjensta taas suunnilleen viikon tauon jälkeen, hupsista. Lähin viime sunnuntaina aamulla jyväskylään isälle ja tulin sieltä tänää pois, oli silti sillee ihan mukava viikko c: Harmittaa vaan, et vaikka isä on asunu jyväskylässä jo varmaan neljä vuotta, nii en tunne sieltä _ketään_. Nyhjään aina noi ajat siel yksin, leikin niitten koiran kans ja sillee. Että jeejee, lol.

Mutta nii. Voisin jotai kertoilla viime viikosta, kuvia kun on ihan hemmetisti. Se vaan että suostuuko tää vuodatuksen kuvanlisäyspalvelu yhteistyöhön, on ihan toinen juttu ! Mutta joonii joo.

Sunnuntaina siis lähdin Jyväskylään aamulla, en jaksa muistaa mihin aikaan se auto Pihtiputaalta lähti mutta kuitenkin, olin suunnilleen 10.45 (KAI) Jyväskylässä, ja sielä oli isä ja Jukka oottamassa asemalla. Nyt ku muuten lähemmin aattelen nii en muista sunnuntaista melkeimpä mitään, taijettiin Jukan kans Nintendo Wiitä pelailla ja sit illemmalla käytiin lenkillä iskän, Irman ja Veeran kans, käytiin semmosella kalliolla mistä oli tosi hienot näkymät <:


oon aina yhtä edustava <12345

Joo-o. Maanantaina sitte ku heräsin aamulla, nii piti alkaa laittautumaan melkein heti että keretään kattomaan Harry Potteria :> Käytiin siis kattomassa se Kuoleman varjeluksien toinen osa, ja itkin oikeesti melkein koko leffan ajan, mutta en kyllä ollu ainoo, koko salissa kauhee nyyhkytys :D Illemmalla sit Irman tytär Hanna ja sen poikaystävä Nikkis tuli sinne isälle, ja sit Hanna, Nikkis ja Jukka lähti pelaamaan frisbeegolfia ja ite lähin sit rannalle makoilemaan siks aikaa, ja ku nuo kolme oli siitä radasta selvinny nii mentii kaikki uimaan.


Hanna kävi heittämäs meidät sinne kaupungille ja vili oli autossa.. :---D

Tiistaiki meni sit Jukan ja Veeran kans, ei hajuakaan mitä me tehtiin koko päivä ku en muista mitää :DD Illemmalla kuitenki vietiin jukka juna-asemalle ja se lähti Lietoon meijän serkuille. Kävin sillon illalla Veeran kans lenkillä, ja sielä törmäsin yhteen aika söpöön skeittariin joka lens nurin ku olin kävelly siitä ohi ja se meni ihan punaseks, en toki meinannu revetä, en yhtään. 


SIELÄ SE NÄKYY PIENENÄ HONKKELINA.


Eikö ookki söpö :3

Keskiviikkona sit olin vaan sen päivän veeran kans, se tais olla se kuuma päivä? Tai sit se oli torstai, en muista oikeesti enää yhtää :D Mut käytiin Veeran kans lenkillä (ylläri?) ja meinattiin läkähtyä molemmat ! 

Jeespox. Sit se tais olla torstai ku heräsin ukkosen jyrinään, okei en oo tästäkään kyllä varma :D Mutta kuitenki, heräsin ukkoseen ja koira oli iha paniikissa >: en ees yritä muistaa mitä sillon tapahtu, en muista. Joo tuntuu turhalta ees yrittää kirjottaa mitää ku en enää muista, oon nii väsyny yms. 

Joo-o, perjantai päiväki meni veeran kans ollessa jajaja öö.. MIKSEN OIKEESTI MUISTA MITÄÄN. Ihasama selitän tän loppureissun jotenki, en jaksa ajatella nuita päiviä + alkaa olee semmone olo et "voivittusaatanaperkele" että se saattaa näkyä kirjotuksessakin, yritän vaa kirjottaa jotenki ja lisäillä kuvat.

Eli siis yhtenä päivänä käytiin Vaajakoskella, käytiin Naissaaressa syömässä jäätelöt ja kiertelemässä sitä saarta. Ihan kivannäköstä sielä oli, ja nyt ku iskä ja Irma ettii uutta taloo nii periaatteessa toivon että ne muuttais Vaajakoskelle, sielä on ihan hirveen nätin näköstä yms. Tai sit et ne vaa muuttais johonki jossa ois naapureita ja joilla ois suunnillee ees samanikäsiä lapsia nii sais sieltäki seuraa.

Sit muistan, että perjantaina ku oltiin lenkillä iskän ja irman kans lenkillä illalla, nii mulle iski ihan jäätävä migreeni, ja helvetti ku ei ollu niitä lääkkeitä just sillon siel metäs mukana missä me oltiin. Meinasin oksentaa ja pyörtyä ja kaikkee, ei ollu oikeen kiva. Onneks sit ku päästiin takas iskälle nii otin sellasen suihkeena olevan särkylääkkeen joka onneks helpotti, mutta maistu vaan vähän ajan päästä ihan hirveen pahalle, se oli siis semmonen nenäsuihke. Eikä se muuten oo mitää halpaa, 100€ maksaa 12 kpl niitä putkiloita, ja ne on kertakäyttösiä. Hups?


Koita ite olla söpö ku päähän sattuu ja oksettaa >: en kyllä oo muutenkaa, että eipä paljoo vaikuta.

Sit se tais olla lauantai ku lähettiin kirpputoria kiertämään, ja löysin sieltä äitin siskon häihin aivan ihanan mekon, eikä maksanu ku 12.90 + siinä oli alkuperänen hintalappu paikallaan, tais olla vähä uus? Nii ja alkuperäinen hinta oli ollu 29.90. Kuvaa ei oo ku en jaksanumuistanukerenny kuvata, saatte sitte joskus. Sit ostin kans huivin, makso vaan 1.50. Siitäkään ei oo kuvaa, sori. 
  Käytiin sit kan Harjulla näkötornissa, ja vielä Hesburgerissa syömässä, nomnom. Käytiin kans ihan perusruokaostokset, ei siinä muuten muttako oltiin lähössä nii sinne kauppaan sisälle kuulu kauheeta jyrinää ja ku ulos mentiin, nii siel oli ihan pimeetä ja tuuli kauheesti, hiekkaa suu ja silmät täynnä, eikait siinä. Iskän kans kyyläiltiin salamoita pihalta ku kotiin päästiin,  mutta eipä ne mitenkään ihmeellisiltä näyttäny.


Näkötornista.

Jaja lopulta sunnuntaina, tänään siis, aamulla nokkakohti pohjanmaata. Isä ja Irma (ja tietenki Veera) lähti viemään mua, toi samalla jukalle joitain renkaita ja sukulaisvierailu samassa. Mutta matkalla kuitenkin ensin pysähdyttiin Pihtiputaalla Takka Tupa -nimisessä ravintolassa, jossa aina ennen on ollu hyvää ruokaa mutta tää kerta oli aikamoinen pettymys, ei oikein ollu hyviä ne ruuat.
  Sit ajeltiin Haapajärven ohi Nivalaan, käytiin iskän veljellä ja sen vaimolla. Sieltä ajettiin Raudaskylälle iskän tädin luo, ja sielä oli aivan ylisöpö paksu perhoskoira, ja sit ihana kissa, jonka nimi oli Pommi :----D Oli aika söpöä, aawsaaws. 
  Lopulta puoli kaheksan aikoihin olin kotona, ja suunnilleen heti dataamaan? Lolololol, missä mun elämä on. 


psst ! toi jätski on hyvää :> Classicin tummasuklaa-kinuski ♥


Pelastin ton tänään ettei se vaa liiskaudu <:


joo kaksi kuvaa tekotaiteellista paskaa anteeksi. oli vaa vähä tylsää :c

Joo, että semmonen viikko. Huomenna pitäis jaksaa pelata Nivalaa vastaan, onneks kiinnostus on niiin kympissä <3<3<3<3<3 jooei oikein jaksais. Oisin päässy torstainaki tampereelle paavon ex-tyttöystävän kyydillä, mutta meillä on peli nii en saa lähtee :)) Pitäis Jannalle soitella ja sanoo että en voi tulla mutta joo-o. Voihelvetti. Oikeesti fiilikset ihan maassa taas, pitäis mennä nukkumaa ku päätä särkee ja joo oon hiljaa nytnytnyt :D Mutta eikait siinä, loppuun pakollinen teinipeilikuva lool.


Maha kasvaa, minä en. 

Mutta joo, NYT KERTOKAA NIITÄ POSTAUSEHOTUKSIA KIITOS. Joo mut eikait siinä, jatkan piltinsyömistä, heippa ♥

ps. taas vaihteeks postauksen tekemiseen meni tunti.