Ensiksi hyviä uutisia: Labrakokeista ei ollut löytynyt mitään erikoista, kaikki on kunnossa, eli ainoa vika mikä on, on se migreeni.. Toivottavasti niitä kohtauksia ei nyt kovin usein sattuisi, ne ei mitään mukavaa ole.. Mutta nyt. Piti kirjoittaa tästä päivästä.

Päivä alkoi mahtavasti 11½ tunnin yöunien jälkeen, varsinkin ku uni oli joku ihanin ♥ Mutta ei siitä sen enempää. Suunnitelmissa oli siis mennä Katan kans ensin Roll'ssiin syömään ja sen jälkeen rannalle, mutta päätettiin sitten kysyä Henppaakin mukaan :3 Joskus viiden aikoihin nähtiin Katan kanssa S-marketin pihalla, siitä mentiin Roll'ssiin ja tilattiin ruuat, päästiin istumaan niin Henppa soitti ja ilmesty paikalle. 
  Sieltä sitten lähettiin rannalle, istuskeltiin sielä ja puhuttiin mukavia :D Väsyttiin sielä oloon, lähettiin ronkaalaan ja sieltä sit Halppikseen, josta mentiin vielä Hekun keinuun istumaan, josta vielä lähettiin s-markettiin, MIKÄ OLI EHKÄ PÄIVÄN PARAS PÄÄTÖS. Sielä kiljuin, kumma miten yhen ainoon ihmisen näkeminen voi saaja sydämen tykyttämään tuhatta ja sataa ja hengityksen epätasaiseks ja ääh. Tyhmää olla ihastunu >: 
   Kuitenki S-marketista mentiin urheilukentän kautta takas rannalle, jossa minä ja kata sitten käytiin uimassa (: Vesi oli aika lämmintä, mutta kauaa ei jaksettu uia.. Rannalta sitte lähettiin taas vaihteeksi ronkaalaan (♥) ja sieltä jatkettiin matkaa kohti öö.. Halpahallia, josta sitten kirkkorantaan ja lopulta martinmäen koulun pihalle.

rannalla.. (:

Tosiaan, kun päästiin martinmäelle, mentiin hennan kanssa ruohikolle makaamaan ja juttelemaan (pojista, mistäs muusta...) ja lopulta kata tuli sinne myös, se vaan kävi viemässä kamppeet kotiin (: Juteltiin sielä jonku aikaa, ja päätettiin lähtee yläasteen pihalle, missä ois mukavempaa, ja ylläri, SEKIN OLI HYVÄ PÄÄTÖS :D 
  Istuskeltiin sielä pihalla, laitoin yhdelle vastakkaista sukupuolta olevalle ihmiselle viestin, että tulisi myös sinne, mutta lopulta sain siihen kieltävän vastauksen.. >: Syykin selvisi, hetken päästä menee auto ohi jossa se istuu kyydissä.. :D Päivän kyllä pelasti se kauppareissu, jossa aaaaahtuli niin ihana olo ja aaw ♥ Sitä se ihastuminen teettää, sekoilee vaan kun ajattelee asiaa.. Toistan itseäni, TYHMÄÄ. 

Yläasteelta tytöt sitte lähti syömään, eli minäki sitte lähin polkemaan kotia päin, 6 km matkaa ♥  Ei siinä mitään, matkalla tuli otettua kuvia ja ajateltua kaikenlaista.. (; Lopulta pääsin tyhjään kotitaloon, äiti oli vasta tulossa oulaisista pesiskentältä eli talo oli huimat 10 min vain minun vallassani.. Melkein sain talon matalaksi popituksella, mutta en ihan sentään.

'

vähä maalaismaisemaa.

Jonku aikaa äitiki kerkes kotona olla, minä ihan rauhassa koneella datailin ja muokkailin kuvia blogipostausta varten, ni hemmeti eiköhän ala jyrisemään ja salamoimaan - kone kiinni ja irti seinästä (pöytäkone kun on..). Salamoi ja ukkosti melkein päällä, ja lähdettiin sitten autolla veden äärelle kuvailemaan, salama kuvia en saanut koska pöh.. Entiiä >: Mutta siinä kerkesi kastua, isoja ja kylmiä pisaroita tipahteli taivaalta.. 

 

Rannassa tosiaan kun käytiin kuvailemassa, kuulosti siltä että salama olisi räsähtänyt muuntajaan - kotiin tultiin niin sähköt oli pois ♥ Suurinpiirtein puoli tuntia oli varmaan kokonaisaika, ONNEKSI lopulta tuli takas (koska olisin kerenny kuolla tylsyyteen jos en ois päässy kirjottamaan blogia tms..)

Muttajoo. Nyt loppuu tämä turha selitys ja alan tekemään jotain järkevää ( = puhumaan hennan ja katan kanssa paskaa vielä enemmän....) Ja joo. Huomenna suunnitelmissa mennä varmaanki naisten peliä kattomaan ja ehkä onnin kans syömään (:

Heippa vaan JA LAITTAKAA POSTAUSEHDOTUKSIA ! kiitos.

- ellu