Tässä kahentoista aikaan illalla on hyvä alkaa postailemaan, ku herätys on aamulla klo 06.00? No ei siinä, tää on ihan normaalia, turhaa sitä nukkumaan menee (: Meillä on tosiaan torstaista asti ollu serkku käymässä, tänään se sitte lähti.. Olihan sen kans ihan mukavaa, ku nähään se pari kertaa vuodessa, ehheh? Mutta joo.
  Tänään oon hullunlailla pakkaillu ja säntäilly ympäri taloa, kerkesin kaisan kans käymään uimassaki ! :) Kyllä siinä tosin alko vähä pelottaan ku ukkonen alko jyrähellä aika lähellä mutta ei se mitään ! Kotonaki muutaman kerran tuli kiljaheltua ku ihan päällä jyrisi, en tiiä salamoista ku en ulos katellu (: Oon vaa kameraa ladannu ja tyhjentäny kuvista ja mp3-soittimeen musiikkia lisäilly sun muuta semmosta, nyt vaan pelottaa että en kuitenkaan oo muistanu kaikkee, enkä oo ees pakannu ihan kaikkee ja ää >: 

 

pakollista serkkusäätöä !

Hauskaa oli ja käytiin uimassa miljoonakertaa jajaaj kaikkee en tiiä ! laitan nyt vaa kuvia ja sillee, nukahan varmaa tähä tuolii ja.. öö..

Oon kyllä nii onnellinen hennan puolesta että aaw ! ♥ Joo mutta nyt oikeesti. Loimaa kutsuu enkä oo ees pakannu kunnolla -__-

  

Joo nyt. Häivyn. Loimaan jälkeen tulee ehkä postausta leristä ja semmosta, heippa nyt kaikille <3

 

PS. POSTAUSEHOTUKSET OIS IHAN JEES.