Ohlalaa, ENÄÄ VIIS KOKONAISTA PÄIVÄÄ.. Ja sen jälkeen ellu sanoo heippa viikoks ja lähtee Loimaalle harrastamaan vähä ahkerammin tuota pesäpalloa, tiedossa on siis vuoden 2011 Loimaa-Pöytyän Suurleiri D-ikäisille (-97 & -98 syntyneet..) ja siellä kyllä räjähtää ! 
  Sunnuntaina 10.7 siis lähtö ronkaalasta klo 08.00, pitäis ehkä jaksaa herätäkki sitten.. Tässä viikon aikana pitäis ostaa kaikenlaista tavaraa sinne, ettei vaan sielä sitte huomaa "ainii seki ois pitäny ottaa mukaan..." (mun tuurilla niin käy kuitenki..) ja pitäis katella että on varmasti kaikki vaatteet puhtaina ja vastaavaa.. 
  Mutta ennen tuota kauan odotettua leiriä on kuitenki pelejä jälellä ja tänäänki tosiaan pelattiin, Koivuhaan kentällä voitettiin puhtaasti 2-0 (15-0, 8-5) ja tulihan tuota kunnariki juostua, ja oli muuten tälle kaudelle eka voitettu oma peli... : D Pyhäjärven Pohti oli siis vastassa, ja huomenna ois sitte D-poikien peli missä pelataan Hennan kans vahvistuksena, jälleen Pyhäjärveä vastaan.. : D Keskiviikkona ois sitte treenit, en tiiä vielä meenkö reenaamaan vai lähenkö Ylivieskaan ostelemaan tarvikkeita sitä leiriä varten, mutta torstaina kuitenki pitäis lähtee Ylivieskaan pelaamaan C-tyttöjen kans (vahvistuksena jälleen). Torstaina tänne varmaan myös ilmaantuu ihana serkkuni Juulia, joka sitten pitää seuraa lauantaihin asti, jolloin vaihtoehtoisesti lähen Ylivieskaan jos ei tollon keskiviikkona mennä.

 

Pesä-Kiilat ;)

ohjelma: syyään, pelataan, syyään, pelataan!

..ruokalista

Ja tosiaan, tästä tekstistä tulee tosiaanki pesispainotteinen, huhhuh.. :DD
  Huomenna pitäis täältä Haapajärveltä käyä piikkarit ostamassa, tänään ku ennen peliä piikkejä vaihoin nii onnistuin niitäki hajottamaan ainaki kaks kappaletta, ja muutenki piikkareihin jääny iäksi päivää molempiin yks piikki kiinni, ja ihan kuluneet siitä päältä että vaihtoon vaan ♥ Ja pitäis tosiaan sitä leiriä varten ostaa muutama sarja piikkejä että vois sielä sitten vaihtaa kuluneita pois, tietenkää urheilujuomaa ei saa unohtaa, luottakaamme Dexalin voimaan ja toivokaamme että Kesportin myyjät antaisivat vähän alennusta ♥ Huhheijjaa. 

uusia piikkejää <;

Että semmosia (: Tää ilta taitaa mennä siinä että muistelen viimekesän leiriä, joka oli siis Porissa, ja kuuntelen niitä kappaleita mitä popitettiin sielä, mm. tätä , tätä ja myös tätä ! Fiilikset kyllä katossa taas, ootan NIIIIIN paljo tota leiriä, ihan huippuporukalla ollaan menossa + toivottavasti siel näkee niitä joihin tutustu viime vuonna ja myös tutustuu uusiin ((: Ja ah sitte saatte lukee varmaan kilometrin mittasen leiripostauksen + sieltä tulee nii paljo kuvia että huhhuh ! 

    

vähä pärstäkuvaa ja sillee, hyi kauhee tuo pömppis tos toisessa mutta eipä nyt voi mitäään 8))

VIELÄ ENNEN LEIRIÄ TULEE POSTAUS PAKKAUSKRIISISTÄ, SIITÄ ETTÄ ENTIIÄ ONKO KAIKKI VARMASTI HANKITTU SUN MUUTA SEMMOSTA..

eli siis pesispostauksia tulossa + luultavasti jotain serkkusekoilua & häröilyä, koittakaa kestää ! 8)

Postausehdotuksia saa laittaa tulemaan, kertokaa mulle minkälaista postausta haluatte nii semmosta sitte tulee (: 

- ellu

ps. tuntuu että nään maailman vaaleanpunaisten sydänlasien läpi ♥

pps. taas kerran tekstin kirjottamiseen meni melkein tunti, huhhuh, olen hidas laittamaan sanoja järjestykseen.