Kyllä mä taijan tästä kasiluokastaki selvitä, eka viikko meni yhessä hujauksessa ja huomenna alkaa toinen heti kaheksalta, onneks kaks ekaa tuntia valinnaista kotsaa (: Pelottaa vaan että mitäköhän siitä tulee ku ollaan kaisan kans samassa ryhmässä.... :---D Kuitenki syttyy koko luokka palamaan, hupsista.

Perjantaina, kuten kaikki varmaan tietää, alko yleisesti viikonloppu. Mulla se alko ja sen jälkeen ku olin kaks tuntia koulussa ollu, jäätävä migreeni iskee ja vaikka äiti käy tuomassa lääkkeet, ei auta, vaan pakko lähtee kotiin. Oksensin sitte matkalla ja ku kotia pääsin, nii aloin nukkumaan, ja kyllä se alko sit helpottaa parin tunnin unien jälkeen, ja sitte lähinki jyväskylään iskälle :---) 

Lauantaina oli aika parasta, käytiin kirppiksellä & löysin sieltä takin ja semmosen korurasian, jee :3 Sen jälkeen me mentiin käymään semmosessa "pelihallissa" missä oli kaikkia vanhanaikasia pelikoneita ja mikä parasta, SIELLÄ OLI PALLOMERI ! Sielä vietettiin sit pari tuntia, siis muuallakin kuin pallomeressä, ja lopulta lähdettiin takasin keljonkangasta päin.. 


JIIHAA !

Ja tänään siis tulin kotiin sieltä, ja en ymmärrä, ainaku tuun haapajärvelle takas nii alkaa armoton vitutus, vaikkei mitää tapahtuiskaan. Mutta se on aina sama juttu, yhhyh. Haluan muuttaa pois täältä nii ei tarvi tuntee tota tunnetta :)

- ellu.

ps. kyllä, tiedän olevani kauhe kusipää & horo mutta en siltikään halua välttämättä kuulla asiasta koko aikaa :)