Morjestaaa ! En oo taas kirjottanu mitään pitempää pitkään aikaan (hyihyi) mutta jospa tänään kirjottelisin pitkästä aikaa ainaki NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN pitkän tekstin? Kuvia on ihan kivasti, hehe (: Koulussa on vietetty päiviä, mutta kyllä siinä samassa on kerenny venetsialaisia viettää ja kesän viimeset järviuinnitki tehty.. Uskotteko, että vesi oli aika hemmetin kylmää? Ja koko idean oli lähtöisin Hennalta, joka hyppäs veneestä veteen ja käski mutki mukaan ja tyhmänä meninki.. Ja siitä palkinnoksi nuha ja kurkkukipu, ei hyvä :c 

Tosiaan sielä koulussaki ku on aikaa vietetty, nii sama kai se olis opiskeluista kirjotella? Eli siis tänä syksynä mulla alko valinnaisena kielenä Saksa, harmi vaan etten päässy Onnin kans samaan ryhmään :c Mutta onhan siinä niitäki tyyppejä joitten kans puhella, niillä tunneilla on vaan aina ihan hemmetin hiljasta ja se on ahistavaa :--D Mutta jospa se siitä.
  Otin valinnaiseks myös musiikin, ja sitä onki huomenna tiedossa yks tunti. Noitten kahen lisäks on myös kaks tuntia kotsaa, ja arvatkaa vaan ärsyttääkö, ku ei taaskaan olla kaisan kans samassa ryhmässä ! :( Mutta on se meijänki ryhmä ihan jees.. 

Onko muuten joku muuki huomannu, että syksy on alkanu ihan tosissaan tulemaan? Eihän siinä muuten mitään, syksy on tosi kivaa aikaa omalla tavallaan, mutta ärsyttää vaan nää sateet ja se, että tulee aina vaan aikasemmin pimeetä ja ihmiset muuttuu ihan ankeiks :( Kyllä mulle seki kelpaa että talvi tulee, jos ei vaan satais räntää ja ois semmosta epämääräistä keliä vaan heti ois talvi ja lunta paljo ja sillee, ja sitte kevät ja kesä ja sitä rataa. 

Sinä päivänä ku toi viimesin kuva otettiin, tuli muuten ihan jumalaton ukkosmyrsky. Maa oikein tärisi ku jyrisi ja salamat oli aika mahtavia.. Ja niistä en tietenkään saanu yhtäkään kuvaa, arvatkaa ärsyttikö? Mutta ei kai semmoset kuvat ikinä onnistukkaan mitä oikein yrittää.. Harmi. 
  Näin ku aattelee niin en tiiä oonko maininnu mitään siitä että tilasin vähä tuotteita dermosililta.. :--D Tulihan siitä jotain lähemmäs 70€ (?), ja äiti lupas silti maksaa.. Ja eilen tuli paketti ! :--D Oon ihan rakastunu nuihin tuotteisiin, ne on tarpeeks hellävarasia ja kaikkee semmosta! :--D

Hmm mitäs vielä.. Rakas isoveljeni Jukka oli kotona alkuviikosta, ja meillä oli aika laatua! Kateltiin leffoja, puhuttiin pojista (!!:D) ja mietittiin että vaihtaisko se bemarin moottorikelkkaan :) Ähähä nyt oikeesti mitäköhän muuta turhaa kirjottaisin. 
  Ei tästä tekstistä tullukaan ees pitkä, harmi :( So sad thing. 

Jos sitä ottais toisen mukillisen kuumaa kaakaota ja suunnittelis että lähtiskö tänään vielä kylälle ja näkiskö sielä hennaa.. Tuskimpa, sillä on nykyään parempaa seuraan (lol:D:) Mutta kuitenki. Morjensta vaan teille, näkyilee taas joskus !

- ellu ♥