On vähä haikee olo, taas yks kesäloma alkaa olla takanapäin. On ollu yks parhaista lomista, vaikka onki tullu itkettyä ja murehdittua ihan turhasta.. Mutta sen vastapainoksi on myös tullu naurettua ja elettyä TÄYSILLÄ. Mietin että jos tässä postauksessa muistelisin kulunutta kesää, ja lopussa on myös pieni arvausleikki.. Mun omat huvit, hahhah.

Sillonku kesäloma alko, mun fiilis oli joku maailman surkein. Neljän kuukauden seurustelu oli loppunu edellisenä päivänä, eli siinä samaan syssyyn meni syntymäpäivä & kesäloman alku melkolailla piloille. Todistus oli kuitenki hyvä, siitä olin ilonen. Sillon, 4. kesäkuuta me lähettiin Tuusulaan, mun serkun ylioppilasjuhliin, oli tosi juhlafiilis sieläki.. Sillon onneks Eetu paransi mun päivää totaalisesti, kiitos siitä. 

Kesäloman alussa käytiin myös PP-porukan (päihteetön porukka) kanssa Power Parkissa (nyttemmin tosin ryhmästä olen eronnut),  ja olihan se ihan hyvä reissu. Henpan kanssa kierreltiin kaikissa laitteissa, mutta päädyttiin samaan mielipiteeseen (?) että Mega Drop oli paras, ja tais sillä söpöllä työntekijällä olla jotain vaikutusta asiaan.. ;) 

Kesäkuun puolella suuntautu myös toinen reissu Tuusulaan serkkujen luokse, matkaseurana äiti ja Netta. Oltiin siis suunniteltu koko kevät Netan kanssa että kesällä mennään helsinkiin, ja serkkujen luokse ku ilmanen majotus saatiin nii oltiin sitte niillä yöt, päivät helsingissä. Tulihan sielä käytyä shoppailemassa, suomenlinnassa ja linnanmäellä. Reissu oli mahtava, kiitos netta :--)

Helsinginreissun jälkeen seuraava kesänkohokohta taisikin olla Loimaan suurleiri 2011 ! Ihana viikko ihanien ihmisten kanssa, paikassa, joka oli täynnä pesäpalloilijoita ♥  Mahtava leiri oli, sielä tuli leikeltyä hiuksia, ehkä vähän ihastuttua ja pussailtua, pelattua pesäpalloa ja tietenki BILETETTYÄ TÄYSILLÄ leiridiscossa, mahtavaa oli, KIITOS TYTÖT <3

Loimaan jälkeen en paljoa oo kotona lomaillu, perjantaina ku tultiin, niin samana sunnuntaina lähdinki jo Jyväskylään isälle viikoksi. Siellä kävin mm. ekaa kertaa kattomassa Harry Potter & Kuoleman varjelukset osa 2, kaupungilla yksikseni kiertelemässä, koin ihan jäätävän migreenin jonka aikana tuntu että nyt kuolen, sekä tietysti kärsin niistä järkyttävistä ukkosista ja vesisateista.

Jyväskylä-reissun jälkeenkään en kotona hirvittävän kauaa ollut, sillä lähdin Tampereelle viikoksi, veljeni luokse. Olin melkein koko viikon Jannan, Paavon entisen tyttöystävän luona ja Paavon luona pari päivää mutta ei kai se mitään.. :--D Tampereelta tarttui mukaan kasa mahtavia muistoja, uusia tuttavuuksia sekä parit uudet farkut sekä koulureppu.

Tampereelta tulon jälkeen oli äitin siskon häät, olihan siellä ihan kivaa mutta joutu vaan kattelemaan porukkaa kännissä.. Eipä se mitään, ihan mukavaa oli silti <3 

Siinä vaan joitaki kesän kohokohtia, toki Henppa on kerenny olla meillä yötä ja minäki niillä, on tullu valvottua öitä ja sitten päivällä kirottua että miks teinkään näin, on tullu kylällä pyörittyä ja vaikka mitä! Nyt tässä teille pieni arvausleikki:

Kuka on kyseinen henkilö seuraavassa kuvassa?

Arvasitko? okei, se oli liian helppo. Sama henkilö, joka ruudun toisella puolella epätoivoisesti koittaa saada kirjoitettua tätä postausta kärsien samalla väsymyksestä ja pääkivusta, kyllä, joskus on ihan kiva esittää poikaa.

Eihän siinä mitään, mutta IRC-galleriassa taisi mennä läpi ihan poikana. Sydämiä tuli tuohon kuvaan 136 neljän päivän aikana, kaveripyyntöjä muutama. Mullako muka olis joskus tylsää? 

Tän mun sivupersoonallisuuden nimi on siis Elmeri, jonka profiili poistuu gallerista tän päivän aikana. Tehdäkkö lisää tälläisiä muutoksia vai ei, kertokaa te.

Mutta nyt.

Kesän 2011 viimeinen postaus alkaa tulla loppuunsa, ilmassa aistii jo syksyä, aika valmistautua henkisesti tulevaan talveen. Suunnitelmia on ja PALJON, eikä blogikaan ihan kokonaan unholaan jää, postauksia saattaa vain tulla harvemmin.. Kuitenkin, hyvää tulevaa kouluvuotta kaikille, tai niille jotka eivät enää koulunpenkkejä kuluta, työniloa. Pitäkää hauskaa, eläkää täysillä, älkääkä antako epäonnistumisien lannistaa..

So in the end, i'll be what i will be.

- ellu.